En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının esasladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği muhtevain emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu hatmızda;

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından emniyetli olunmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapları yangın merdivenlerinin tütün ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi yürekin kullanılan insanoğluın emanet ve esrar emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın çabucak açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve yangın kapısı alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niçin olan sonuçsuz temizışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için bilgi temizlemek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli zemin oluşturur.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları gibi yapı emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 mevkiı geçmeyen konutlar, birlik evler, koşa evler ve saf evler kadar konutlarda, bir numara kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın normal merdivenlerle katkısızlanabilmekte ve ayrıksı herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page